Блог

М'ясні делікатеси

У наші дні дуже важко знайти справжнє, якісне м'ясо і продукцію з нього. Кожна людина хоче бути сильною та здоровою, а для цього потрібно правильно харчуватися, вживати в їжу тільки свіжі і натуральні продукти.
Вітаміни, що містяться в м'ясі, необхідні людському організму для повноцінної роботи. Залізо, фосфор, велика кількість білка, що знаходиться в цьому продукті, вкрай важливі і неодмінно повинні входити в щоденний раціон. Тільки натуральне м'ясо входить до складу нашої ковбаси і не містять добавок, ГМО і шкідливої хімії.
Сьогодні для більшості українців ковбаса-це м'ясний продукт номер один, хоча це звичайно більше закуска, ніж їжа.
Сиро / копчена ковбаса - це делікатесний м'ясний продукт. Його відносять до категорії елітних. Ласощі не можна сплутати з будь-яким іншим м'ясним делікатесом, який давно став улюбленим у багатьох сім'ях. Вченим не вдалося достовірно встановити час, коли була винайдена сирокопчена ковбаса. Але те, що цей продукт стався від в'яленого м'яса, відомо давно.
 Гурмани, та й просто любителі м'ясних продуктів, дуже люблять ласувати делікатесною сиро /в'яленою ковбасою. Перед чудовим смаком і ароматом цієї страви буває дуже важко встояти. Крім неповторних смакових і ароматичних властивостей, для якісної сиро /в'яленої ковбаси властива досить щільна і пружна, сухувата текстура. Сиро /в'ялена ковбаса - це не тільки відмінне самостійне частування, і не тільки основний інгредієнт для смачних бутербродів. Досить часто вона є важливою складовою різноманітних страв. Зазвичай її використовують при приготуванні чудових салатів, запіканок і піци - в результаті поживна цінність готових страв значно підвищується.
Вести здоровий спосіб життя - це не мода і не розкіш. Це філософія, це стиль, це необхідність. Ми хочемо дати міському жителю альтернативний вибір. Якщо Ви проти ГМО, штучних добавок і шкідливих компонентів, пам'ятайте, у вас є просте рішення – переключити свою увагу на здорові, правильні продукти.