Ацидофілін - кисломолочний продукт, який виготовляється шляхом сквашування пастеризованого коров'ячого молока за допомогою спеціальних бактерій при температурі не нижче 32 °C протягом 10-12 годин.
Як і інші кисломолочні продукти, ацидофілін засвоюється організмом людини набагато краще, ніж звичайне молоко, за рахунок ферментації лактози.
Цей цінний продукт використовують в лікувальному і дієтичному харчуванні, в тому числі дитячому. Ацидофілін нормалізує травну діяльність шлунково-кишкового тракту, покращує обмінні процеси організму, сприяє відновленню природного імунітету.
Будьте здорові!
на 100 г продукту:
калорійність 30 ккал
білки 2,8 г
жири 2,5 г
вуглеводи 4 г