1% виручки перераховуємо на ЗСУ.
Знижка 5% військовим та їх родинам.
Ніяких документів не потрібно - тільки вкажіть це в замовленні.
Віримо один одному. Віримо в ЗСУ. Тримаймося! Україна переможе!

Балик Парманелла

грн.
грн.
Ніжна баликова частина маринується в суміші спецій протягом двох тижнів, після чого в'ялитися в особливих умовах в камері визрівання, загорнута в колагенову плівку впродовж 1,5 місяців. В процесі визрівання (ферментації) наростає шляхетна цвіль, яка передає продукту неперевершений смак. Завдяки своїй ніжності, це м'ясо стало найулюбленішим делікатесом дітлахів. Хрусткий багет з тоненьким шаром вершкового натурального масла та трьома скибочками тонко нарізаного балика, нікого не залишить байдужим.

Склад: м'ясо свинини - баликова частина, чорний перець мелений, часник, сушена цибуля, цукор.

Нарізка: вакуумне пакування 1 од / 100 г