1% виручки перераховуємо на ЗСУ.
Знижка 5% військовим та їх родинам.
Ніяких документів не потрібно - тільки вкажіть це в замовленні.
Віримо один одному. Віримо в ЗСУ. Тримаймося! Україна переможе!


Кази

грн.
грн.
Традиційна відварена ковбаса з конини у низки тюркських народів, що вважається делікатесом.

Кази є неодмінним атрибутом святкового столу у башкирів, казахів, каракалпаків, киргизів, ногайців, татар.

Дуже часто кази вариться разом з м'ясом і подається разом як одна велика страва. Також вариться і подається разом з м'ясом і тонко розкачане тісто — «бешбармак».

У узбеків кази використовується для приготування плову і нарина. Кази-палов (узб. Qazili palov, Qazi palov) — плов з кази готують, як «плов по-ферганськи». Тільки замість м'яса кладуть кази.

Ковбаса варена готова до вживання. За бажанням можна розігріти.

Склад: конина напівжирна реберна частина, сіль кухонна, часник свіжий, хмелі сунелі, куркума. Натуральна оболонка.

Термін зберігання при Т 0-6*С - 30 діб
Вакуумне пакування.