1% виручки перераховуємо на ЗСУ.
Знижка 5% військовим та їх родинам.
Ніяких документів не потрібно - тільки вкажіть це в замовленні.
Віримо один одному. Віримо в ЗСУ. Тримаймося! Україна переможе!


Кази

грн.
грн.
Традиційна відварена ковбаса з конини у низки тюркських народів, що вважається делікатесом.

Кази є неодмінним атрибутом святкового столу у башкирів, казахів, каракалпаків, киргизів, ногайців, татар.

Дуже часто кази вариться разом з м'ясом і подається разом як одна велика страва. Також вариться і подається разом з м'ясом і тонко розкачане тісто — «бешбармак».

У узбеків кази використовується для приготування плову і нарина. Кази-палов (узб. Qazili palov, Qazi palov) — плов з кази готують, як «плов по-ферганськи». Тільки замість м'яса кладуть кази.

Склад: кінський бочок, сіль, перець, часник. Натуральна оболонка.
Вакуумне пакування.