Хребтове свиняче сало бочкового посолу, декороване духмяними спеціями: паприка, зерно гірчиці, сумах, чорний перець.
Сало є одним з найкорисніших продуктів повсякденного харчування. В залежності від способу відгодівлі свиней, сало містить від 88 до 94 % чистого жиру, який засвоюється не гірше,
аніж молочний та риб'ячий. За вмістом інших незамінних жирних кислот (близько 10%) свиняче сало перевершує вершкове масло. Науково доведено, що сало містить чимало корисних речовин, які необхідні людському організму. Насамперед – арахідонову кислоту, яка належить до цінних ненасичених жирів та бере участь в утворенні багатьох гормонів, а, отже, в холестериновому обміні, побудові клітинних мембран та роботі серцевого м'яза.
Ця вічна класика добре пасує до картоплі та будь-яких напоїв.