Моцарела в оливковій олії (кор.)
Моцарела — італійський молодий м'який сир з коров'ячого молока. Він здобув всесвітню популярність як складник піци та салату капрезе (моцарела, помідори, базилік, оливкова олія).
Гарно смакує з хлібом з цілозернового борошна або чіабатою. Подавайте хліб на великій тарілці, встановивши в центр миску з моцарелою. Якщо після застілля залишиться ароматне масло або трохи сиру, то можна приготувати чудову пасту або навіть піцу з приголомшливим ароматом. Добре таким ароматним маслом і заправляти овочевий салат.
Пакування: скляна баночка 330 мл (сир 180 г, оливкова олія 100 г)
Термін зберігання в закритій тарі 30 діб за температури від 0 °C до 6 °C і відносної вологості повітря від 75% до 78%.